top of page

Zakelijke events

 

Absolute rust en anonimiteit

Zorgeloos vergaderen in het groene hart

zakelijk%20icoon_edited.png

Op een handvol minuten sturen vanaf de A12, één van 's lands drukste snelwegen, bevindt zich Landgoed Land van Belofte. Deze hofstede leent zich uitstekend voor een inspirerende bijeenkomst in alle rust en volledige anonimiteit.

 

Of het nu gaat om een intieme vergaderlocatie of een sfeervolle en huiselijke ambiance voor een bedrijfspresentatie, dan heeft u, afhankelijk van uw groepsgrootte, de keuze uit verschillende vertrekken. Deze vertrekken kunnen ook worden ingezet als ontspannen breakout ruimten. Mocht het weer het toelaten, dan neemt u plaats op één van onze terrassen aan het water. 

Groen en inspirerend

Met uw team aan de meest uiteenlopende doelen te werken tijdens een heisessie?

Waar kan dat beter dan in een groene omgeving, waardoor u weer met nieuwe ideeën naar huis gaat. Bij Landgoed Land van Belofte kunt u zakelijk bijeenkomen in de Randstad, maar toch midden in de natuur!

 

Een verblijf op deze bijzondere plek in de natuur is waardevol werken en ontspannen.  

Of het nu gaat om vergaderingen, product presentaties, teamsessies of workshops. 

Ons Landgoed biedt vele mogelijkheden. Naast ons standaard koffie-, thee- en brainbooster-arrangement, kunt u uw bijeenkomst compleet maken met een lekkere lunch of uitgebreid diner.

IMG_20201021_160226_908.jpg

Meer weten of een voorstel op maat voor uw zakelijke bijeenkomst? Neem dan contact met ons op

 

Wij denken graag met u mee!

88012_orig.jpg

Een inspirerende locatie die de kracht en wijsheid van de natuur laat zien, een beleving die uitnodigt tot ontmoeting en een goede balans tussen werktijd en eigen tijd stimuleert

facebook-icon-preview-1.png
facebook-icon-transparent-background-2.p
bottom of page