top of page

iets te vieren

 

Inspireren, ontmoeten en genieten

feest%20icoon_edited.png

geef uw viering uit handen

Een bijzondere leeftijd of jubileum verdient een prachtig feest. Bij Landgoed Land van Belofte genieten u en uw gasten optimaal. Ons Landgoed biedt vele mogelijkheden voor een geslaagd feest dankzij onze sfeervolle binnenvertrekken.

Zodra de eerste zonnestralen oplichten, kan uw feest zelfs plaatsvinden op het terras met een idyllisch uitzicht op de vijver. Tussen welkom en tot ziens nemen wij alles voor u uit handen, zodat u optimaal en zorgeloos kunt genieten samen met al uw genodigden. 

vier het samen

Feesten zijn er in alle soorten en maten. Besloten familiefeesten, lunches, diners, recepties, verenigingsbijeenkomsten en jubilea. De mogelijkheden bij Landgoed Land van Belofte zijn enorm en divers. Afhankelijk van uw groepsgrootte heeft u de keuze uit verschillende vertrekken. Bij mooi weer staan ook de tuin, met groot terras en boomgaard tot uw beschikking.

 

Een receptie, high-tea, walking dinner, bbq of een prachtig gedekte tafel. Alles wordt op de dag zelf uit handen genomen. Zo kunt u écht genieten! Wij werken nauw samen met gerenommeerde cateraars, waardoor het u aan niets ontbreekt. 

17894201623596160.jpg

Wij helpen u graag op weg bij het organiseren van uw feest

114025464_1579802662190810_4084174890716

'Het was perfect! meer is daar niet aan toe te voegen. Prachtige locatie, zeer aangenaam terras en catering van top kwaliteit. Hartelijk bedankt, we komen met plezier terug.'

- Jonette -

facebook-icon-preview-1.png
facebook-icon-transparent-background-2.p
bottom of page